Våra Tjänster

Lite hjälp på vägen…

Tjänster

Kostnadsfri besiktning och specificerade fasta priser
Vi på flyttgubben.se erbjuder en kostnadsfri besiktning för att ge dig en exakt och specificerad prisuppgift för din flytt, utan några dolda avgifter eller överraskningar. Med våra fasta priser kan du känna dig trygg och säker på att du får ett rättvist pris för din flytt.

Fri utkörning och hämtning av lånekartonger
Vi gör det enkelt för dig att förbereda din flytt med våra lånekartonger som vi hämtar och levererar gratis till din adress. Vi vill göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt och därför tar vi hand om transporten av lånekartongerna åt dig.

Flyttstädning med garanti
Vår professionella flyttstädning med garanti garanterar att du kommer att lämna din gamla bostad i toppskick. Vi använder oss av miljövänliga och effektiva rengöringsmetoder för att ge dig en grundlig och noggrann städning.

Tunga lyft: piano, flygel, kassaskåp, större möbler och liknande
Våra erfarna flyttgubbar hanterar tunga lyft som pianon, flyglar, kassaskåp och andra större möbler med stor omsorg och skicklighet. Vi har den nödvändiga utrustningen och kunskapen för att säkerställa att dina tunga föremål flyttas på ett tryggt och säkert sätt.

Magasinering i egna moderna lokaler
Vi erbjuder moderna och säkra lokaler för magasinering av dina möbler och ägodelar, vilket ger dig extra utrymme och avlastning. Vi ser till att dina ägodelar förvaras i en ren, torr och säker miljö med en hög nivå av säkerhet och övervakning för att säkerställa deras trygghet.

Industriflytt
Flytt av en industriell verksamhet kräver noggrann planering och professionell hantering av utrustning och maskiner. Flyttgubben har erfarenhet av att hantera alla typer av utrustning och kan erbjuda en anpassad planering för att säkerställa att flytten går smidigt.

Maskinflytt
Flytt av tunga maskiner kräver specialutrustning och erfarenhet. Flyttgubben har erfarenhet av att flytta alla typer av maskiner, inklusive CNC-maskiner, pressar, svarvar och mycket mer. De kan också erbjuda specialanpassade lösningar för flytt av maskiner som kräver en högre grad av säkerhet.

Utlandsflytt:
Att flytta utomlands kräver mer planering och förberedelse än en vanlig inrikesflytt. Flyttgubben har erfarenhet av att hantera alla typer av internationella flyttar och kan hjälpa till med allt från tulldeklarationer till transport och leverans.

Exportpackning
När du exporterar varor är det viktigt att de är väl skyddade under transporten. Flyttgubben erbjuder exportpackning för att säkerställa att dina varor anländer till sin destination i samma skick som de lämnade.

Flytt av hela verksamheter
Att flytta en hel verksamhet kan vara en stor utmaning. Flyttgubben har erfarenhet av att hantera alla aspekter av en verksamhetsflytt, inklusive planering, packning och transport.